Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

ACTUEEL

Blij met mijn nieuwe website!

Teksten schrijven, ontwerpen, uitstraling allemaal een arbeidsintensief proces, ik wilde graag een website die mij uitstraalt. En dat is gelukt! Ik ben meer dan tevreden en trots over wat er is ontstaan.

Op deze pagina houd ik je op de hoogte van actuele onderwerpen die je op mijn website of elders kunt terug vinden.

 

Trefwoorden;

Intuïtie,
Inzicht,
Mogelijkheden,
Kennis,
Ervaringen,
Verleden.

Donderdag 19 maart 2020
Songs from the natives! Songs from the heart!


Geen klare of bekende taal maar klanken van liederen die in onze harten haar weerklank vindt van herkenning en thuis komen. Liederen met een diepe betekenis waarvan het ontstaan ver terug gaat in ons bestaan. Het zijn liederen die lang bewaard zijn gebleven bij volkeren die deze traditie in stand hebben weten te houden. 

Mijn interesse werd gewekt en eenmaal de stap genomen was er een verlangen naar meer. Inmiddels beschik ik over een mooi en variërend aanbod om te kunnen starten met het delen van deze songs. Voel jij je geroepen om deze native liederen te leren voel je dan welkom bij deze maandelijks terug kerende workshop.

We komen deze avond samen in een groep van maximaal 8 personen. Inloop is vanaf 19:15. We starten om 19:30 en eindigen rond 21:30 uur, enige uitloop is mogelijk. Er is thee water en iets lekkers aanwezig.

De bijdrage van deze workshop is €15,- PP en bij aanvang te voldoen. Aanmelden voor deze workshop is nodig, dit kan door een email te sturen naar info@herkenjezelf.nl 

Warme groet,
Ad Hamers, Herken Jezelf
 

Openingsweekend Takoda in Belgie op 21 en 22 maart 2020

WEGENS HET CORONAVIRUS GEANNULEERD !!


Op zaterdag en zondag tijdens de opening van Takoda biedt ik de mogelijkheid om doorgaans sjamanistische healingen te verzorgen en zijn er twee workshops "innerlijke beleving en organ healing medicine" op vaste tijden. Meer informatie over healingen en de workshop vindt je op Herken Jezelf. Takoda is te vinden in de natuurlijke omgeving van Wachtebeke te Belgie. Voor overige informatie en locatie zie Takoda. "vriend van iedereen"

Warme groet,
Ad Hamers, Herken Jezelf
 

Zaterdag 28 maart 2020 
Organ Healing Medicine!

 

De meeste onder ons herkennen wel de klachten en pijntjes waarmee we zo nu en dan te maken hebben, sommige kunnen intens en langdurig zijn terwijl anderen er zo nu en dan maar even zijn. Tijdens deze healing avond gaan we verbinding maken met deze pijnen, we gaan deze verwelkomen en aandacht geven. We gaan er naar luisteren om te horen wat er voor nodig is om te veranderen. Onze pijnen zijn er niet zomaar, er is een les te leren op ons pad van ontwikkeling. 

De oorzaak van deze “pijnklachten” is vaak dichter bij dan je denkt. Ik neem je mee om inzicht te krijgen in jouw pijnen. Wanneer we de boodschap van onze pijnen begrijpen is het makkelijker om er daadwerkelijk iets mee te doen. 

We komen deze avond samen in een groep van maximaal 6 personen. Inloop is vanaf 19:15. We starten om 19:30 en eindigen rond 22:00 uur, enige uitloop is mogelijk. Er is thee water en iets lekkers aanwezig.

De bijdrage van deze healing avond is €25,- PP en bij aanvang te voldoen. Aanmelden voor deze healing avond is nodig, dit kan door een email te sturen naar info@herkenjezelf.nl 

Warme groet,
Ad Hamers, Herken Jezelf
 

Zweethut locatie!

Wie brengt ons in contact met de juiste persoon voor het creëren van onze eigen zweethut plek.

Een plek in het bos waar veiligheid en geborgenheid de basis is van kwetsbaarheid en krachtig zijn. Hoe ziet deze plek eruit? een bos waar je niet doorheen kan kijken, ongerept en niet voor iedereen toegankelijk, indien mogelijk wat “heuvelachtig”, niet te dicht bij wegen met veel verkeer, Er mag een vuur gemaakt worden, er is wat ruimte voor opslag van hout, een gebouwtje zou fijn zijn maar niet noodzakelijk.

Ken jij iemand die beschikt over deze plek in de omgeving van Tilburg?
De beste tip wordt beloond met een behandeling na keuze bij herken jezelf!

Warme groet, 
Ad Hamers, Herken jezelf

Actueel