Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

ACTUEEL

Blij met mijn nieuwe website!

Teksten schrijven, ontwerpen, uitstraling allemaal een arbeidsintensief proces, ik wilde graag een website die mij uitstraalt. En dat is gelukt! Ik ben meer dan tevreden en trots over wat er is ontstaan.

Op deze pagina houd ik je op de hoogte van actuele onderwerpen die je op mijn website of elders kunt terug vinden.

 

Trefwoorden;

Intuïtie,
Inzicht,
Mogelijkheden,
Kennis,
Ervaringen,
Verleden.

Alle activiteiten vinden plaats in de natuurlijke omgeving van Hilvarenbeek

Maak je eigen aanspanbare sjamanendrum! op aanvraag mogelijk

Keuze uit diverse huiden, oa paard en bizon, de grote is in overleg
investering €350,- voor een tweedaagse workshop.

29-6 cacau ritueel met nieuwe maan 
in samenwerking met Carola van magicofjoy


1-7 Drumcirkel rond het vuur
2-7 Gemengde zweethut bij nieuwe maan
8,9 en 10 -7 mannen retrait
13-7 Super, volle maan ceremnonie met cacau
15-7 Zangcirkel rond het vuur
16-7 Praatcirkel rond het vuur
29-7 Drumcirkel rond het vuur
30-7 Gemengde zweethut bij nieuwe maan
12-8 Volle maan ceremonie met cacau
13-8 Zangcirkel rond het vuur
26-8 Drumcirkel rond het vuur
27-8 Gemengde zweethut bij nieuwe maan
9-9 Zangcirkel rond het vuur
10-9 Volle maan ceremonie met cacau
23-9 Drumcirkel rond het vuur
24-9 Gemengde zweethut bij nieuwe maan


---------------------------------------------------------------------------------

Deelname zweethut nieuwe maan 
Om deel te nemen aan de zweethut ceremonie is het nodig om je vooraf per email aan te melden door een mail te sturen naar info@herkenjezelf.nl met je naam en telefoonnummer. Je ontvangt dan een mail met verdere/praktische informatie. Je deelname is definitief na het overmaken van het bedrag €100,- voor de gehele duur van de ceremonie inclusief eten, drinken en overnachten. (geen bijkomende kosten).
Wanneer je opgave definitief is ontvang je een tweede informatiemail met de route beschrijving naar ’t landje in de omgeving van Hilvarenbeek.
Wens je volledig op de hoogte te blijven van alle activiteiten dan is het mogelijk om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief die maandelijks wordt verzonden.

De ceremonie is er voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud, vrouwen in hun maantijd. Mocht je enige twijfel voelen in verband met klachten neem hiervoor dan telefonische contact met mij op 06-17082596 of stuur een mail naar info@herkenjezelf.nl met je vraag. Tenslotte ben en blijf je ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je deelname. 
Welkom in de zweethut.
.

Uitleg zweethut
Een oeroude ceremonie van reiniging, genezing en spirituele bewustwording. Om ruimte te geven wat diep van binnen in je leeft zodat het kan transformeren om geleefd te worden.

De zweethut staat symbool voor moeder aarde het vrouwelijke, de baarmoeder. Het vuur staat voor de mannelijke energie, de hete vuurrode stenen, onze voorouders. Doordat de mannelijke energie wordt samen gebracht met de vrouwelijke energie in de baarmoeder vindt er transformatie plaats. Het gezegende water wat op de hete stenen wordt gegoten zal je als een warme deken omringen.
Om de ceremonie vanuit het zijn in het nu goed te laten verlopen wordt de volledige plek en de deelnemers geëerd en gereinigd zodat we in een zuivere energie kunnen beginnen. Smudgen is dan ook een belangrijk aspect tijdens een zweethutceremonie. 

Een zweethut is een half ronde koepel vormige hut die is opgebouwd uit wilgentakken en afgedekt met wollen dekens, het is er aarde donker. Wanneer de deelnemers zich geplaatst hebben in een cirkel om de vuurplek worden de grootouders (stenen) uitgenodigd om binnen te komen. Ze worden warm ontvangen en een offer van heerlijk geurende kruiden word geschonken aan iedere voorouder, wanneer er voldoende voorouders binnen zijn wordt de deur gesloten door de vuurman. Er worden offers gebracht, gebeden gedaan en liederen gezongen, geef je over aan het moment!

Om te zorgen dat er voor iedereen voldoende ruimte is bewandelen we dit pad zoals het zich aandient, hoe lang een ceremonie zal duren is niet duidelijk. De ceremonie zelf bestaat uit vier ronden waarbij er na iedere ronde ruimte is om uit de hut te gaan.

Warme groet,
Ad Hamers, Searching Buffalo
Vuurman Marcel.

8-9 en 10 juli mannen retraite in Hilvarenbeek


Het doel van dit weekend is om jou in je ultieme, mannelijke oerkracht te krijgen. Dit weekend georganiseerd voor en door mannen staat in het thema van de 4 elementen Aarde, Vuur, Water en Lucht. Tijdens dit weekend gaat het om verbinden, delen, loslaten, tot jezelf komen, ervaren en broederschap.

Ad Hamers van “Herken jezelf”: een Indiaan met bergen levenservaring, oeroude en helende ceremonies, rituelen en thuis in het Sjamanisme. Rens de Vries van @akasha.guidance : als beroepsmilitair getraind en gevormd op mentaal en fysiek gebied en als mens verder ontwikkeld op spiritueel niveau. Bastiaan Brabers van @akasha.guidance : wordt soms ook de Iceman of Mister mindset genoemd en is sinds 2009 werkzaam in de psychiatrie. Hun levens staan in het teken van zelfontwikkeling en bewustzijn.

Nu bundelen zij hun krachten en vormen ze het perfecte team, met ieder hun eigen kennis, achtergrond en kwaliteiten, om te helpen bij de gebieden waar je op vast loopt in het leven of waar jij jezelf wil verbeteren.

We gaan terug in de tijd, in harmonie met onszelf, de natuur en de basis waarvan we soms zo ver verwijderd zijn geraakt. Maak kennis met oer oude rituelen en methodes om weer volledig in je kracht te staan.

Tijdens dit weekend, dat start op vrijdag 8 juli om 18.00 uur, verblijven we in een prachtig en bijzonder stuk bos van “Herken jezelf” te Hilvarenbeek. Elke dag heeft een ander thema en draagt bij aan het herstellen van de sterke oerman die altijd in jou aanwezig is geweest. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om tussen de activiteiten met de coaches in gesprek te gaan. Hierdoor krijg je meer diepgang in jouw proces. Je kunt je ook even terugtrekken om een momentje voor jezelf te nemen als je daar behoefte aan hebt.

Het programma duurt tot zondag middag 10 juli en eindigt uiterlijk om 18.00 uur. De kosten voor dit weekend zijn 375 euro pp (all-in). Dit is de eerste editie en daarom een kennismakingsprijs.

Warme groet, 
Ad, Bastiaan en Rens

Zangcirkel
Op vrijdag van 19:30 tot 21:30

Op een fijne manier leer je traditionele liederen in een kleine groep mensen. Het repertoire is heel divers en voor ieder wat wils. Deze liederen leer je voor jezelf omdat het fijne liederen zijn om te zingen of tijdens een ceremonie waar deze liederen ook gezongen worden, denk hierbij aan een zweethut of drumcirkel. De liederen zijn krachtig en werken helend. Zou je graag deelnemen stuur dan email naar info@herkenjezelf.nl met als onderwerp zangcirkel en de betreffende datum.
Inloop tijd voor deze workshop is 19:00, er is thee of water met iets lekkers. Tijdens de zangcirkel is er een korte pauze en de bijdrage is €20.00

Warme groet,
Ad Hamers, Searching Buffalo

Praatcirkel
Op zaterdag van 19:30 tot 21:30


In deze gemengde cirkel gaan we dieper in op vraagstukken die ons bezig houden, antwoorden waar we naar op zoek zijn over bewustwording van processen met respect voor elkaar in overgave, vertrouwen en dankbaarheid. Zou je graag deelnemen stuur dan email naar info@herkenjezelf.nl met als onderwerp zangcirkel en de betreffende datum.
Inloop tijd voor deze workshop is 19:00, er is thee of water met iets lekkers. Tijdens de praatcirkel is er een korte pauze en de bijdrage is €20.00

Warme groet,

Ad Hamers, Searching Buffalo


Drumcirkel
Op vrijdag van 19:30 tot 21:30


Deze drumcirkel vindt plaats in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek. Met goed weer zijn we buiten rond de vuurplek en met vochtig weer in de tipi rond de vuurplek, er is altijd vuur! In de cirkel komen we samen, stemmen we af en zakken we in de energie van moeder aarde om samen de energie te versterken.
Ervaring is niet nodig, in het bezit van een drum is fijn, mocht je deze nog niet hebben dan is een ander instrument ook fijn, oa een ratel.
Inloop tijd voor deze workshop is 19:00, er is thee of water met iets lekkers. Tijdens de drum cirkel is er een korte pauze en de bijdrage is €15,- PP.
Je aanmelden voor deze workshop doe je door een email te sturen naar info@herkenjezelf.nl

Warme groet,
Ad Hamers, Searching Buffalo

Volle maan ceremonie met cacau
Van 19:30 tot 22:00


De volle maan ceremonie vindt plaats in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek. Met goed weer zijn we buiten rond de vuurplek en met vochtig weer in de tipi rond de vuurplek, er is altijd vuur! In de cirkel komen we samen, stemmen we af en zakken we in de energie van het moment. Door het drinken van Cacau wat een fantastische hartopener is worden we gedragen in de schoot van moeder aarde, in zachtheid en liefde om te verbinden met grootmoeder maan en met haar jouw intenties te delen. 

Ervaring is niet nodig, 

Inloop tijd is 19:00, er is thee of water met iets lekkers. Tijdens de ceremonie is er een korte pauze.
Jouw bijdrage voor deze ceremonie is €35,-.

Je aanmelden doe je door een email te sturen naar info@herkenjezelf.nl

Warme groet,
Ad Hamers, Searching Buffalo

Actueel