Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

BLOG HERKEN JEZELF

Deze blogsectie gebruik ik voor het delen van inzichten op basis van kennis en levenservaring. Mijn doel is dat mensen zich daarin herkennen. Voel je vrij om ook jouw beleving te delen als reactie op een onderwerp zodat ook jouw belevingen mogen gaan leven.

Vanwege de gevoeligheid van reacties op bepaalde onderwerpen worden de ingezonden reacties en teksten pas na een akkoord van de beheerder geplaatst. Alleen de naam en informatie die jij toegankelijk maakt zullen zichtbaar zijn. Jouw mailadres zal niet worden getoond aan de bezoekers van de blog.

Blog sectie

Zweethut deel 1

ALGEMEEN   /   12 december 2018   /   0 REACTIES   /  A+ | a-

Een tijdje geleden deelde ik mijn dromen in een groepje mensen tijdens een dialoog workshop, wat betekent voor jou “de zon tegemoet” luide het thema. Ik opende mijn hart en vertelde over mijn dromen en mijn toekomst. Een eigen plekje omringd door bossen, verbonden met de natuur, het liefst zou ik er willen wonen! Een plek waar ik zweethut ceremonies en activiteiten zoals drumcirkels en volle maan ceremonies zou kunnen organiseren. Dit maakt mij blij en hier wordt ik gelukkig van. Na de workshop werd ik benaderd met de woorden “ik denk dat ik jou een plek kan bieden die aan je dromen voldoet” woowww reageerde ik spontaan en na deze woorden gehoord te hebben dwaalde mijn gedachten af naar een plek in de natuur, wat ooit onmogelijk leek komt ineens op mijn pad, een lang gekoesterde droom zou waarheid worden door het openen van mijn hart, zonder schaamte en zonder oordelen.

Sinds mijn eerste zweethut ervaring in 2003 had ik gelijk het verlangen naar meer en zelfs met bescheiden gedachten om zelf te zweethutten te gaan begeleiden. Een mooi en diepgaand proces wat mij veel in mijn leven heeft gebracht. Hier mocht ik mijn bezieling ontmoeten, dit moment maakte mij nieuwsgierig met een verlangen naar meer. Voor sommige een eenmalige gebeurtenis en voor mij, ik kon er niet genoeg van krijgen, een ontmoeting die ik iedereen gun!  Mijn verlangen was groeiende en op een plaats waar ik het totaal niet had verwacht werd mijn droom waarheid. Mijn eigen zweethutten gaan begeleiden in een prachtig stukje natuur. Het begin is gemaakt, de plek heeft mij gevonden en ik ben er bijna klaar voor. Wat lang onmogelijk is geweest komt nu op mijn pad op een kloppende manier die ik zelf nooit had kunnen bedenken.

Niets was minder waar, na enkele dagen bezochten wij de plek die voelde als thuiskomen in een stukje ongerepte natuur. Ik was zo blij als een klein kind, allerlei gedachten gingen er door mij heen, iemand die in mijn verhaal geloofd, iemand die het mij gunt, iemand die mij de mogelijkheid biedt om mijn dromen waar te maken.

Na het uitzoeken van de plek begon de energie meer en meer te stromen, mijn ongeduld was niet meer te stoppen, ik maakte een planning over de voorbereidingen en wat ik nog nodig heb om spoedig van start te kunnen gaan. Stap voor stap en heel bewust liep ik mijn pad.

Vandaag was het de dag van de stenen. Een intense klus om de stenen naar de plek te dragen. Steeds met twee stenen bewandelde ik het pad door een ongerept stukje natuur naar de zweethut plek, een pad van 50 meter heen en 50 meter terug. Ik voel me verbonden met de stenen, Mooie inzichten mocht ik ontvangen en de stenen lieten zich goed dragen. In eerste instantie zo gewoon maar dit was niet bij iedere steen zo, sommige gedroegen zich anders, op sommige kon ik geen grip krijgen, weer andere stelde mij op de proef. Ik mocht vragen beantwoorden en inzichten ontvangen over het doel van deze zweethut, hoe en wat wil ik bereiken. Een plek waar jij je veilig en geborgen mag voelen, om je hart te openen en te zijn wie je bent, om inzicht te krijgen in je bezieling dat lang verborgen is geweest maar graag gezien wil worden.

Ik ben blij en tevreden met wat er op mijn pad is gekomen. Een lang gekoesterde droom begint waarheid te worden!
De komende tijd hou ik jullie op de hoogte over de ontwikkelingen van een nieuwe zweethut.

Ben je geintresserd in het vervolg van deze ontwikkeling, klik dan hier.

Warme groet

Herken jezelf

Tags:  Bezieling · ontmoeten · intens · vuur

Jouw reactie:

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Top