Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

BLOG HERKEN JEZELF

Deze blogsectie gebruik ik voor het delen van inzichten op basis van kennis en levenservaring. Mijn doel is dat mensen zich daarin herkennen. Voel je vrij om ook jouw beleving te delen als reactie op een onderwerp zodat ook jouw belevingen mogen gaan leven.

Vanwege de gevoeligheid van reacties op bepaalde onderwerpen worden de ingezonden reacties en teksten pas na een akkoord van de beheerder geplaatst. Alleen de naam en informatie die jij toegankelijk maakt zullen zichtbaar zijn. Jouw mailadres zal niet worden getoond aan de bezoekers van de blog.

Blog sectie

Hoe zit het nu met mineralen en edelstenen.

BEWUSTZIJN   /   16 februari 2019   /   0 REACTIES   /  A+ | a-

Even was ik weggezonken en dacht na over de edelstenen en mineralen die momenteel massaal worden gevonden en verkocht om mensen te ondersteunen in hun “bewustzijns” processen. Al snel namen mijn gedachten een loopje en dacht ik na over de olie die massaal uit moeder aarde wordt gehaald, of de massale houtkap die dagelijks vele bossen laat verdwijnen. De opwarming van de aarde en hoe het ooit allemaal is begonnen. 

Vroeger dacht niemand erover na dat er olie werd gewonnen voor brandstof en producten waarvan we dachten die nodig te hebben. Het was een positieve ontwikkeling en bracht veel mogelijkheden met zich mee waarvoor wij lang dankbaar zijn geweest. Nu blijkt het allemaal niet zo positief en zijn we bezig met het vernietigen van moeder aarde, hetzelfde gebeurt met het kappen van bossen. 

Maar wat gebeurt er nu met het delven van edelstenen en mineralen, iedere dag worden er tonnen opgegraven om de behoefte van mensen te vervullen die bezig zijn met bewustwording wat ondersteund wordt door mineralen en edelstenen, maar is dit wel zo bewustmakend? Nu heel onschuldig, begrijpelijk, (ik ben namelijk ook in het bezit van deze stenen en kom mede hierdoor tot dit bewustzijn) Een andere bewustmakende gedachten is dat we nog steeds gebruik maken van de kracht buiten ons en niet op onze innerlijke kracht, dit zou een volgende stap kunnen zijn in ieder van ons.

Het goede van mineralen en edelstenen is dat we deze terug kunnen geven aan moeder aarde. 

Nu nog onschuldig maar wat gebeurt er over 20 jaar. Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt?

Warme groet
Herken jezelf

Jouw reactie:

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Top