Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

BLOG HERKEN JEZELF

Deze blogsectie gebruik ik voor het delen van inzichten op basis van kennis en levenservaring. Mijn doel is dat mensen zich daarin herkennen. Voel je vrij om ook jouw beleving te delen als reactie op een onderwerp zodat ook jouw belevingen mogen gaan leven.

Vanwege de gevoeligheid van reacties op bepaalde onderwerpen worden de ingezonden reacties en teksten pas na een akkoord van de beheerder geplaatst. Alleen de naam en informatie die jij toegankelijk maakt zullen zichtbaar zijn. Jouw mailadres zal niet worden getoond aan de bezoekers van de blog.

Blog sectie

Sjamanistische healing

BEWUSTZIJN   /   01 maart 2019   /   2 REACTIES   /  A+ | a-

Sjamanistische healing 

 

We herkennen het allemaal maar erkennen is weer iets anders. Vele van ons hebben te maken met angst en pijn die niet in eerste instantie verklaarbaar is, we voelen het wel en het is ook deels bepalend van wie wij laten zien te zijn. Door angsten worden we herinnerd aan een gebeurtenis die we niet herkennen vanuit dit leven. Wel doen er in dit leven situaties voor die ons herinneren aan wat het ooit was, gelet op de manier zoals iemand reageert betekent dus dat de angst al aanwezig is en hierdoor bepalend voor je reactie, de angst of pijn is dus hier al aanwezig ondanks dat je hier geen verklaarbare reden voor hebt. Door te reageren vanuit een onverklaarbare angst betekent dit dat er een gebeurtenis heeft plaats gevonden in een vorig leven, een gebeurtenis waarvan jouw ziel je laat herinneren en je wil beschermen voor herhaling van wat er ooit was.
 
Stel, er is je in een vorig leven iets aangedaan of je hebt iets onprettigs ervaren, je ziel herinnert deze gebeurtenis en wil je hiervoor in je huidige leven beschermen. Als mens in je huidige lichaam herken je deze herinnering niet maar wordt je geleid door deze angst die in jou aanwezig is maar die je niet herkent. Je bezieling wil je dus beschermen voor iets wat jij jezelf niet meer herinnert, je voelt het wel, het is in jou aanwezig maar je wil er niets van weten, je ontkent en veroordeelt omdat er iets anders van je wordt verwacht. We hebben het hier over een trauma uit een vorig leven maar jij herkent het niet, het is grotendeels bepalend voor wie je nu bent, door deze gebeurtenis onderdruk jij je gevoelens om volledig jezelf te kunnen zijn.
 
Vele levens geleden hebben vele van ons te maken gehad met geweld, mishandeling, moorden, verkrachtingen, oorlogen (wat nog steeds gebeurt) etcetera etcetera, door deze gebeurtenissen die zoveel impact hebben gehad omdat iemand macht wilde hebben is dit bepalend geworden voor onze toekomst, door deze ervaringen mee te dragen naar volgende levens is de macht bepalend geworden voor de toekomst van mens en dier. Want ook dieren en andere natuurlijke elementen hebben hiermee te maken. Kijken we naar ons huidige leven dan is er nog steeds een grote macht die wil bepalen wat we als mens wel of niet mogen, door de ervaringen uit vorige levens laten we dit ook nog massaal gebeuren omdat we bang zijn dat gebeurtenissen herhaald worden. In ons huidige leven herkennen we niet zo zeer de fysieke maar wel de mentale mishandeling die we laten gebeuren omdat we nog leven met een angst uit vorige levens en hierdoor niet in staat zijn om aan te geven uit angst wat we zelf graag willen.

Iedere healer heeft zijn eigen kwaliteit en loopt inherent aan zijn/haar eigen levenservaring.
Mijn kwaliteit is het herkennen van angsten uit vorige levens die in vele van ons aanwezig zijn.
 

Wat gebeurt er tijdens een sjamanistische healing.


Tijdens mijn sjamanistische healingen maak ik verbinding op zielsniveau wanneer iemand hier klaar voor is. Omdat jij jezelf wil ontmoeten, dit herken je omdat je niet gelukkig bent, je bent vaak met jezelf in conflict om wie je nu bent. Je stelt je open voor verandering. Je bent klaar om jezelf zichtbaar te maken maar weet nog niet hoe.
Een sjamanistische healing werkt op energetische niveau omdat de betreffende persoon nog niet kan benoemen wat er allemaal speelt in zijn of haar leven. Zie je fysieke lichaam als een beschermlaag voor je bezieling! Omdat achter je bescherming je bezieling zich bevindt is het nodig om met je bezieling verbinding te maken zodat jij hier jezelf in herkent. Wanneer het veilig voelt voor je bezieling ontstaat er ruimte om te zijn. Een deeltje van jullie verbinding is nu herstelt waardoor jullie elkaar opnieuw mogen ontmoeten en leren kennen, dit zijn processen van healing en tijd. Hoe meer jij jezelf open stelt voor jouw bezieling hoe meer er zichtbaar mag zijn, andersom is het ook zo, het is dus aan jou wat er kan en mag gebeuren! Wanneer jij je eenmaal veilig voelt met jou bezieling zullen processen sneller gaan in het accepteren van wie je werkelijk bent, herken jezelf! Tijdens een healing maak ik gebruik van instrumenten, klanken en dat wat nodig is zodat jij jezelf veilig mag voelen. Door overgave en vertrouwen maak ik verbinding met jouw bezieling. Wanneer deze verbinding er is voel jij je veilig genoeg om er te mogen zijn. Wanneer jullie de keuze maken om vanuit overgave en vertrouwen samen verder te gaan zal je leven zichtbaar veranderen.

Herken jezelf

 

2 Reacties:
  • Thanks so much for sharing this excellent info! I'm seeking forward to see much more posts!
  • Very interesting topic, appreciate it for putting up.

Jouw reactie:

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Top