Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers -  Tilburg
 

BLOG HERKEN JEZELF

Deze blogsectie gebruik ik voor het delen van inzichten op basis van kennis en levenservaring. Mijn doel is dat mensen zich daarin herkennen. Voel je vrij om ook jouw beleving te delen als reactie op een onderwerp zodat ook jouw belevingen mogen gaan leven.

Vanwege de gevoeligheid van reacties op bepaalde onderwerpen worden de ingezonden reacties en teksten pas na een akkoord van de beheerder geplaatst. Alleen de naam en informatie die jij toegankelijk maakt zullen zichtbaar zijn. Jouw mailadres zal niet worden getoond aan de bezoekers van de blog.

Blog sectie

Persoonlijk gebed

BEWUSTZIJN   /   07 maart 2019   /   0 REACTIES   /  A+ | a-

Een gebed helpt je om je terug in je kracht te brengen door het persoonlijk te maken. Hoe, dat is aan jou!
 
Door het voor jezelf te benoemen kan een persoonlijk gebed ontstaan, nog niet perfect maar een begin is gemaakt. Benoem wat voor jou belangrijk is, wat wil je bereiken, waarin zoek je ondersteuning, zoek je liefde in je leven, wil je zichtbaard zijn of juist niet, zoek je ondersteuning in bepaalde processen of ben je op zoek naar innerlijke groei waarbij je hulp nodig hebt. Een persoonlijk gebed maak je voor jezelf, niet voor iets of iemand wat buiten jezelf ligt. Hulp vragen voor iets of iemand mag altijd maar dat is een extra vraag naast je persoonlijk gebed.

Met een persoonlijk gebed maak je een basis die jou helpt op de manier zoals het voor jouw kloppend is.
Door een persoonlijk gebed maak je verbinding met je diepste zelf, wat wil je bereiken en hoe je iets kan bereiken.

Tijdens een persoonlijk gebed ontvang je antwoorden die jouw helpen wanneer jij jezelf hieraan overgeeft, om duidelijk te maken wat ik bedoel benoem ik hieronder mijn gebed wat ik voor mijzelf al jaren gebruik. In het begin was het zoeken maar na een tijdje is er een gebed ontstaan wat bij mij past en kloppend is aan wie ik ben.

Neem even de tijd om bij jezelf te komen, zoek een plekje waar jij je veilig voelt, je kan hier wierook branden of iets wat jou op je gemak stelt. Door steeds te visualiseren wat je benoemt maak je verbinding met datgene, het wordt hierdoor krachtig en realistische. Door hierin te oefenen gaat je lichaam dit herkennen en wordt het eigen. Door te visualiseren ga je verbinden en geloven in je persoonlijk gebed, wanneer jij er in gelooft gaat het je helpen, zorg ervoor dat het voor jezelf kloppend is. Zoek wat bij jou past voor het maken van een persoonlijk en krachtig gebed. 
 

Mijn gebed

 

Groot mysterie! (visualiseer)

Voorouders, sterrenvolk, engelenvolk, welkom (visualiseer)

Vader zon, grootmoeder maan, moeder aarde, welkom (visualiseer)

Krachten van het oosten, kracht van het element lucht, spirits van de dieren verbonden met het element lucht, welkom (visualiseer)

Krachten van het zuiden, kracht van het element vuur, spirits van de dieren verbonden met het element vuur, welkom (visualiseer)

Krachten van het westen, kracht van het element aarde, spirits van de dieren verbonden met het element aarde, welkom (visualiseer)

Krachten van het noorden, kracht van het element water, spirits van de dieren verbonden met het element water, welkom (visualiseer)

Ik vraag jullie kracht, jullie liefde, jullie wijsheid, jullie ondersteuning, jullie moed. (voel en beleef)

Nu ben je verbonden en mag je vragen, ontdek, speel ermee, beleef, geef jezelf over, vertrouw. Neem het serieus, geef jezelf over en vertrouw. Het kunnen moeilijke en makkelijke processen zijn die je mag doorlopen maar blijf vertrouwen!
Luister naar je hart, stel vragen die inherent zijn aan jouw proces. Kun je de antwoorden niet horen omdat je het niet gewent bent, ben je dan bewust van wat er gebeurt in de tijd die komen gaat, je bent gehoord!

Door mijn gebeden ben ik gehoord en bewandel ik mijn persoonlijke pad. Wat nodig was en nog nodig is komt op mijn pad, door te geloven krijgt mijn leven datgene waarvan ik heb mogen leren om steeds meer mijzelf te durven zijn. Ik accepteer wie ik ben en leef. ik gun dit iedereen!

Veel succes met je persoonlijke gebed 

Herken jezelf

Jouw reactie:

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Top