Welkom bij HERKEN JEZELF

Welkom    Diensten    Over mijzelf    Actueel    Blog    Contact    Prijzen   

 

logo Herken Jezelf - Ad Hamers - Tilburg
 

PRIJZEN

Hieronder een overzicht van de prijzen van Herken Jezelf.
Klik op een onderwerp voor aanvullende informatie.

Staat wat jij zoekt hier niet bij, of wil je graag maatwerk dienstverlening, of ben je benieuwd naar bijvoorbeeld groepskorting en speciale acties?

Stuur mij een e-mail en ik neem snel contact met je op.

 

 

Trefwoorden;

Eigenwaarde
Ontwikkelingen
Investeren
Toekomst

 • Intake / kennismaking: € 35,- pp 1 uur

  Ben je niet zeker of één van mijn sessies bij jou past dan is er de mogelijkheid voor een éénmalige intake. Tijdens deze sessie zal duidelijk worden of mijn mogelijkheden wel of niet bij jou passen en of jij je kunt vinden in mijn manier van werken.

  Tijdens deze sessie leg ik uit wat mijn werkwijze is en maak je hiermee kennis waardoor je ook beleeft wat het inhoudt.

 • Sjamanistische healing: € 55,- pp per uur

  Een sjamanistische healing start steeds met een gesprek waarin duidelijk wordt welk deel of in welke delen jij je op dat moment geblokkeerd voelt. Door ons contact zal duidelijk worden wat er mogelijk is en op welke delen een healing kan plaatsvinden.

 • Persoonlijk consult: € 55,- pp per uur

  Een persoonlijk consult wordt vaak toegepast wanneer je op zoek bent naar iets specifieks. Dit kan een trancereis zijn, een persoonlijk gesprek, regressie waarin we terug gaan naar vorige levens of een begeleide meditatie waarin je tot inzicht komt en bepaalde antwoorden mag ontvangen op vragen.

 • Huis reinigen: € 100,-

  Heb jij het gevoel dat jij je in huis niet prettig voelt, of heb je het idee dat er iets in je huis gebeurt, dan kan een huisreiniging uitkomst bieden. Tijdens een huisreiniging maak ik een energetische scan van jouw huis. Ik kijk en voel wat er wel en niet thuis hoort. Wat er niet thuis hoort maak ik bespreekbaar en indien jij het wenst zal ik deze energie(ën) transformeren naar het licht zodat er rust ontstaat.

  Naast de kosten van de reiniging hanteer ik een kilometer vergoeding van € 0,19 per gereden kilometer heen en terug.

 • Innerlijke beleving: € 15,- pp

  Een innerlijke beleving is een workshop die met regelmaat herhaald wordt. Tijdens deze workshop, die steeds een nieuw thema heeft, dalen we af in ons eigen verleden waar je antwoorden kan vinden op jouw vragen. Dit kunnen vragen zijn waarom je herhaaldelijk tegen dezelfde processen aanloopt of onderwerpen waar je geen grip op krijgt om maar wat voorbeelden te noemen.

  De workshop gebeurt in groepjes van tenminste 4 personen. Het is ook mogelijk om met een eigen groepje van minimaal 4 personen deze workshop te organiseren.

 • Zweethut dag: prijs volgt t.z.t.

  Een zweethut ceremonie start om 10:00 uur en eindigt wanneer het klaar is. Houd wel rekening met een tijd tussen 18:00 en 21:00 uur. Bepalend is het aantal mensen en wat er kan en mag gebeuren.

  Na aanmelding per e-mail ontvang je een paar dagen voor de ceremonie een formulier met routebeschrijving en informatie over het verloop van deze dag. Een zweethut ceremonie gaat altijd door mits er door droogte geen vuur gemaakt mag worden in de omgeving.

 

Je kunt bij 'Herken Jezelf' ook pinnen maar hier zijn wel kosten aan verbonden; 2,50 euro per transactie.

Zijn er nog vragen of opmerkingen of wil je nog extra informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Prijzen